Ambra

Compleet 2- persoons uit onze boxspring outlet.

Eenvoudige 2-persoons boxspring, leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende kleuren stof en lederlook. Deze sterk afgeprijsde boxspring, wordt u aangeboden rechtstreeks uit onze outlet voor boxsprings.  

**Geheel compleet met 2 onderboxen, 2 matrassen of tweepersoons matras en hoofdbord.

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

**Leverbaar in heel veel verschillende leder kleuren en soorten!

Ambra

Een boxspring voor slechts € 325,-; het kan echt! Bij Hertog Living kunt u terecht voor de Ambra voor € 325,- en nog veel meer goedkope boxsprings; compleet met alle toebehoren zoals matrassen, een hoofd- en/of voetenbord, kussens, dekbedden en dekbedovertrekken. Kom ons volledige aanbod van goedkope boxspring bedden uitproberen in onze showroom in Tiel.

Boxspring of boxspringcombinatie?

Een boxspring is een verende bodem op pootjes. Op de boxspring kunt u een  matras en eventueel nog een topmatras plaatsen; het geheel wordt een boxspringcombinatie genoemd. In combinatie met een goed verend matras bent u met onze Ambra boxspring voor slechts € 325 gegarandeerd van een heerlijke slaapervaring.

Gezond slapen

De verende werking van de boxspring en de matrassen biedt uw rug de ondersteuning die het nodig heeft. Door de stapeling van boxspring en één of meer matrassen is de boxspringcombinatie over het algemeen wat hoger dan een normaal bed. Voor mensen die slecht ter been zijn of rugproblemen hebben is dit een voordeel: in en uit bed komen wordt een stuk makkelijker. In tegenstelling tot veel normale bedden wordt een boxspringcombinatie dankzij de open structuur een stuk beter geventileerd.

Verstelbare boxsprings

Naast standaard boxsprings bieden wij ook diverse verstelbare boxsprings goedkoop aan. U kunt hierbij kiezen uit hand-, elektrisch- of infrarood bedienbare combinaties. Verschillende delen van de boxspring zijn op deze manier te verstellen; ideaal als u voor het slapen gaan nog even televisie wilt kijken of een boek wilt lezen.

Deskundig advies

Wanneer u langs komt in onze winkel staan onze vakkundige medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wij adviseren u graag welke van onze goedkope boxsprings het beste bij uw situatie past. De meeste van onze boxsprings zijn direct uit voorraad leverbaar, zodat u nog dezelfde avond op uw nieuwe bed kunt slapen.

 

Call Now Button