Hotelboxspring Nora Deluxe

 

 

Een goede nachtrust begint bij een goed bed. Juist daarom koopt u een goedkope boxspring bij Boxspring Amsterdam. Hier zijn de prijzen altijd aantrekkelijk voor bedden waar u maar al te graag op ligt, zoals deze Hotelboxspring Nora Deluxe. Een complete boxspring met pocketvering, comfortzones, Shapefoam matrassen en matrastopper. Nu als goedkope aktie aanbieding inclusief 7-zone Shapefoam matrassen met 350 of 500 veren naar keuze, in 3 verschillende hardheden soft, medium en firm. Dit maakt deze boxspring eigenlijk geschikt voor vrijwel ieder persoon.

 

**Geheel compleet met hoofdbord, matrassen, potenset en matrastopper!

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

**Leverbaar in heel veel verschillende leder kleuren en soorten!

 

Deze boxspring hebben wij helaas niet meer op voorraad. Wij adviseren u daarom om een boxspring inclusief matras bij ErkendMatras te bestellen. De ErkendMatras® Boxspring incl. ErkendMatras® wordt ontwikkeld geheel naar vorm en gewicht van uw persoonlijke en unieke lichaam en is samengesteld uit de best geteste materialen. Door gebruik te maken van verschillende soorten, hardheden en specifieke typen foam en pocketveren, is het mogelijk om een boxspring geheel op maat van uw persoonlijke lichaamsbouw te fabriceren. Stel direct uw boxspring eenvoudig samen via de onderstaande knop.

Hotelboxspring Nora Deluxe

Deze comfortabele boxspring wordt compleet geleverd met pocket binnenvering en is alsnog ongekend goedkoop. Daarnaast heeft dit bed nog een ander voordeel, namelijk de prettige ventilatie die u alleen maar ten goede komt. Hier is een prettige nachtrust namelijk onder andere van afhankelijk. Ten slotte is deze boxspring van 7 speciale stabiliteit zones voorzien, afgedekt met een aangename toplaag.

Wat u krijgt bij deze Hotelboxspring Nora Deluxe?

Natuurlijk ontvangt u bij aankoop niet zomaar een bed. Dit tweepersoonsbed wordt namelijk compleet geleverd.

Compleet met:

  • Boxsprings
  • Matrassen
  • Matras topper
  • Hoofdbord
  • Potenset

Daarnaast bieden we ook een stukje maatwerk. U bepaalt bijvoorbeeld zelf de afmeting van de boxspring en in welke kleur deze wordt geleverd.

Een goede koop

Bij Boxspring Amsterdam bent u zeker van een goede koop wanneer het gaat om de Hotelboxspring Nora Deluxe. Hoe komt het dat de boxspring zo aantrekkelijk is geprijsd? Dat is eenvoudig te verklaren. Aangezien wij als verkoper grote aantallen tegelijkertijd inslaan, krijgen wij een aantrekkelijke korting. Echter houden wij deze niet voor onszelf. U als klant zal hiervan meeprofiteren! Zo bespaart u een mooi bedrag voor een goed maar goedkoop bed.

Call Now Button