Newcastle NU €1189,-

2-Persoonsboxspring Newcastle met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde.

Complete 2-persoonsboxspring met Pocket specialcomfort® binnenvering. Deze zeer comfortabele uitmuntend geventileerde pocketvering boxspring heeft naast zijn Pocket specialcomfort® 5 zone systeem ook nog eens een zeer goede ventilatie. Dubbel gemotoriseerd Topline electro systeem. Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten.

Geheel compleet met Hoofdbord, matrassen, potenset en matrastoppers. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende stof kleuren.

 **Geheel compleet met hoofdbord, matrassen, potenset en matrastoppers!

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

**Leverbaar in heel veel verschillende leder kleuren en soorten!

Newcastle NU 1189,-

In het assortiment van Hertogliving vindt u nu ook de Newcastle voor slechts € 1198,-. Deze hoge kwaliteit electrische boxspring brengt een weldadig slaapcomfort in iedere slaapkamer. Met een druk op de knop verstelt u eenvoudig verschillende delen van de bedbodem: ideaal als u voor het slapen gaan nog even een boek wilt lezen of een film wilt kijken.

Voor complete boxspringcombinaties

Maak uw goedkope boxspring compleet met een goed verend matras en een eventueel topmatras. Ook voor deze toebehoren kunt u terecht bij Hertogliving. Verder bieden wij een uitgebreid assortiment kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, nachtkastjes en nachtlampjes. Ook heeft u de mogelijkheid om een hoofd- en/of voetenbord aan de boxspring te bevestigen. Ideaal te combineren bij elk huis en inrichting.

Kies voor comfort

Wanneer u kiest voor een boxspringcombinatie, dan kiest u voor comfort. De verschillende verende lagen bieden de juiste ondersteuning voor uw rug. Met een goede boxspringcombinatie valt u elke avond als een blok in slaap en wordt u ’s morgens uitgerust wakker.

Slecht ter been of rugklachten?

Voor mensen die vanwege lichamelijke klachten moeite hebben in in of uit bed te stappen is een boxspring de perfecte oplossing. Een electrische boxspringcombinatie is wat hoger dan een normaal bed, waardoor het een stuk gemakkelijker in om in en uit bed te stappen.

Goedkope boxspring kopen?

Bent u benieuwd naar de Newcastle voor € 1198,- en wilt u andere goedkope boxspring uitproberen? Of heeft u een vraag over deze of andere electrische boxsprings in ons assortiment? Kom dan langs in onze winkel in Badhoevedorp. De medewerkers van Hertogliving staan u graag bij met deskundig advies.

 

Call Now Button