Tweepersoons Springbox 

Micropocketultra

 

Complete 2-persoonsboxspring met Pocket specialcomfort® binnenvering type Micropocketultra. Deze zeer comfortabele uitmuntend geventileerde pocketvering boxspring, heeft naast zijn Pocket specialcomfort® 9-lichaam zone systeem, ook nog eens een zeer goede ventilatie. Het pocketvering interieur is uitgevoerd met 500 of 1000 veren naar keuze, zonder meerprijs. Nu tevens keuze tussen koudschuim, visco-traagschuim en/of latex matrassen uit de Diamond A collectie in de verschillende hardheden soft, medium of firm. 

 

**Geheel compleet met hoofdbord, matrassen, potenset en matrastopper!

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

**Leverbaar in heel veel verschillende leder kleuren en soorten!

 

Deze boxspring hebben wij helaas niet meer op voorraad. Wij adviseren u daarom om een boxspring inclusief matras bij ErkendMatras te bestellen. De ErkendMatras® Boxspring incl. ErkendMatras® wordt ontwikkeld geheel naar vorm en gewicht van uw persoonlijke en unieke lichaam en is samengesteld uit de best geteste materialen. Door gebruik te maken van verschillende soorten, hardheden en specifieke typen foam en pocketveren, is het mogelijk om een boxspring geheel op maat van uw persoonlijke lichaamsbouw te fabriceren. Stel direct uw boxspring eenvoudig samen via de onderstaande knop. 

 
Micropocketultra

 

Wat verstaan we onder een boxspring?

De letterlijke betekenis van "boxspring" is bak met veren. De constructie van hout of metaal is gevuld met een reeks stalen spiraalveren, afgedekt met stof en wordt meestal ondersteund door poten.
In de volksmond verstaan we echter onder een boxspring meestal een volledige slaapcombinatie, samengesteld uit de eigenlijke boxspring bekleed met stof of leder waar een matras op gelegd wordt. Bij een Noors of Zweeds voorbeeld wordt nog een extra topmatras als bovenste bedekking voor de springbox gebruikt.

Wat zijn de eigenschappen van een boxspring?

Boxsprings kunnen zowel zonder als met hoofd- en/of voetbord geplaatst worden en daardoor zijn er vele mogelijkheden om het bed aan te passen aan de inrichting van de slaapkamer. Dit meubel kan zowel in een strakke, eenvoudige, moderne als klassieke omgeving passen. Met een hoogte van 40 tot 50cm is een springbox hoger en aangenamer om in en uit te stappen dan een gewoon bed.
Uw lichaamsgewicht wordt door de pocketverenbak gelijkmatig ondersteund. Ook zorgen de pocket veren ervoor dat u niet naar een eventuele zwaardere partner toe rolt. Slapen op een boxspring geeft u een hoog comfortgevoel.
Het meubel heeft geen zijkanten zoals een klassiek ledikant en is veel makkelijker om op te maken en te onderhouden.
Door het comfort en het makkelijk onderhoud wordt een boxspring dan ook dikwijls een hotelbed genoemd.
De bak met pocketveren is grotendeels een holle ruimte en zorgt voor veel ventilatie en een uitstekende verluchting van de onderzijde van de matras.

Boxsprings in alle maten en uitvoeringen.

Wij hebben boxspringcombinaties voor zowel eenpersoons- als dubbele bedden. U kunt kiezen uit vaste bodems of modellen waarbij hoofd- en/of voeteinde in hoogte versteld kunnen worden.
Zowel pocketveren-, latex- of koudschuimmatrassen zijn bruikbaar naargelang uw persoonlijke voorkeur.

 

 

Call Now Button