Dunvik

 

Prima 2-persoons Dunvik boxspring, nu geheel compleet met hoofdbord, matrassen, onderboxen en potenset. Zeer goede ventilatie door pocketbinnenvering-systeem. Keuze uit Visco Traagschuim of koudschuim afdekking.

Boxspring Amsterdam laat genadeloos zien wie de allergoedkoopste boxspring gigant van heel Nederland is!

**Geheel compleet met hoofdbord, matrassen, potenset en matrastopper!

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

**Leverbaar in heel veel verschillende leder kleuren en soorten!

Deze boxspring hebben wij helaas niet meer op voorraad. Wij adviseren u daarom om een boxspring inclusief matras bij ErkendMatras te bestellen. De ErkendMatras® Boxspring incl. ErkendMatras® wordt ontwikkeld geheel naar vorm en gewicht van uw persoonlijke en unieke lichaam en is samengesteld uit de best geteste materialen. Door gebruik te maken van verschillende soorten, hardheden en specifieke typen foam en pocketveren, is het mogelijk om een boxspring geheel op maat van uw persoonlijke lichaamsbouw te fabriceren. Stel direct uw boxspring eenvoudig samen via de onderstaande knop. 

 

Goedkope boxspring?

Goedkope boxsprings, maar dan wel van uitstekende kwaliteit. Het kan echt! Bij Boxspring Amsterdam kunt u al terecht voor een eenvoudige maar comfortabele boxspring voor slechts € 575,-. Met zulke lage prijzen is een boxspring voor iedereen te betalen. Hoe wij onze boxsprings zo goedkoop kunnen aanbieden? Heel eenvoudig: door groot in te kopen. Niet alleen onze boxsprings kopen wij op grote schaal in, ook voor andere artikelen op slaapgebied – zoals matrassen, kussens, kunt u bij ons terecht. Of u nu op zoek bent naar een goedkope één of tweepersoons boxspring; onze professionele medewerkers vertellen u graag meer over de voor- en nadelen van de uiteenlopende modellen die wij in huis hebben.

 

Wat is een boxspring?

Een boxspring is een verende bodem op pootjes waarop u een matras en eventueel nog een topmatras kunt plaatsen. Zeker in combinatie met het bijgeleverde matras staat onze boxspring van € 575,- garant voor een heerlijke slaapervaring.

Een boxspingcombinatie heeft een redelijk massieve uitstraling, maar past daarmee wel in vrijwel elk slaapkamerinterieur. Het materiaal en de kleur van de boxspring passen wij aan op uw wensen. Verder levert Boxspring Amsterdam goedkope boxsprings met of zonder hoofd- en voetenbord. Door het hoofd- en voetenbord weg te laten past de boxspring zelfs in de kleinste slaapkamers.

 

De ultieme slaapervaring

Met een boxspring in combinatie met een goed matras bent u verzekerd van een goede nachtrust. Verder is een boxspring-combinatie een stukje hoger dan standaardbedden. Vooral voor ouderen en mensen die slecht ter been zijn, is het hierdoor makkelijker om in en uit het bed te stappen. De open structuur van de boxspringcombinatie zorgt voor een goede ventilatie van de boxspring en de matrassen.

Showroom 

Uiteraard kunt u onze goedkope boxsprings via internet bestellen; maar u kunt ook langskomen in onze showroom om onze boxsprings vanaf € 199 te bekijken. Dat laatste raden wij zeker aan. Zo kunt u zelf ervaren hoe onze boxspringcombinaties liggen.

Call Now Button