Bedmen

 

2-Persoons slaapkamer boxspring Bedmen elektrisch met verstelbaar hoofd en voeteneinde.

Complete 2-persoons boxspring Bedmen met het originele NASA traagschuim®. Speciaal ontwikkeld voor de veeleisende en/of moelijke slaper. Alle oneffenheden van het lichaam worden opgevangen door de NASA traagschuimlaag die zich, mede door de warmte van het eigen lichaamvolledig aanpast aan de slaaphouding. Deze zeer comfortabele matrassen in combinatie met de goed geventileerde pocketvering boxen zorgen voor een uniek slaapcomfort. Gemotoriseerd met originele electro specialshape duo medicatraengine®  Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten, nekklachten, gewrichtsklachten en/of andere pijnen.

**Aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen!

 **Geheel compleet met hoofdbord, matrassen, potenset en matrastoppers!

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

**Leverbaar in heel veel verschillende leder kleuren en soorten!

 

Ervaar het comfort

Boxspring Amsterdam biedt een zeer compleet assortiment boxsprings en toebehoren. Bespaar uzelf een dag slenteren in Villa Arena: kom langs in onze showroom en ervaar het comfort van deze elektrische boxspringcombinatie.

Verstelbare boxsprings

Met een verstelbare boxspring als de Bedmen kunt u eenvoudig het hoofd- en voeteneind verstellen: ideaal als u ’s avonds nog een boekje wilt lezen. Naast boxsprings die electrisch verstelbaar zijn biedt Boxspring Amsterdam ook handmatig en infrarood verstelbare boxsprings. Al deze boxsprings zijn eenvoudig te bedienen.

Makkelijk in en uit bed komen

Net als andere boxspringcombinaties is de Bedmen wat hoger dan een standaardbed. Voor mensen die slecht ter been zijn en normaliter moeite hebben om uit bed te stappen, is deze hoogte juist praktisch.

Call Now Button