Bedmen

 

2-Persoons slaapkamer boxspring Bedmen elektrisch met verstelbaar hoofd en voeteneinde.

Complete 2-persoons boxspring Bedmen met het originele NASA traagschuim®. Alle oneffenheden van het lichaam worden opgevangen door de NASA traagschuimlaag die zich, mede door de warmte van het eigen lichaamvolledig aanpast aan de slaaphouding. Deze zeer comfortabele matrassen in combinatie met de goed geventileerde pocketvering boxen zorgen voor een uniek slaapcomfort. Gemotoriseerd met originele electro specialshape duo medicatraengine®.

 **Geheel compleet met hoofdbord, matrassen, potenset en matrastoppers!

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

**Leverbaar in heel veel verschillende leder kleuren en soorten!

 

Deze elektrische boxspring hebben wij helaas niet meer op voorraad. Wij adviseren u daarom om een elektrische boxspring inclusief matras bij ErkendMatras te bestellen. De ErkendMatras® elektrische Boxspring incl. ErkendMatras® wordt ontwikkeld geheel naar vorm en gewicht van uw persoonlijke en unieke lichaam en is samengesteld uit de best geteste materialen. Door gebruik te maken van verschillende soorten, hardheden en specifieke typen foam en pocketveren, is het mogelijk om een elektrische boxspring geheel op maat van uw persoonlijke lichaamsbouw te fabriceren. Stel direct uw elektrische boxspring eenvoudig samen via de onderstaande knop. 

 

 

Ervaar het comfort

Boxspring Amsterdam biedt een zeer compleet assortiment boxsprings en toebehoren. Bespaar uzelf een dag slenteren in Villa Arena: kom langs in onze showroom en ervaar het comfort van deze elektrische boxspringcombinatie.

Verstelbare boxsprings

Met een verstelbare boxspring als de Bedmen kunt u eenvoudig het hoofd- en voeteneind verstellen: ideaal als u ’s avonds nog een boekje wilt lezen. Naast boxsprings die electrisch verstelbaar zijn biedt Boxspring Amsterdam ook handmatig en infrarood verstelbare boxsprings. Al deze boxsprings zijn eenvoudig te bedienen.

 

Makkelijk in en uit bed komen

Net als andere boxspringcombinaties is de Bedmen wat hoger dan een standaardbed. Voor mensen die slecht ter been zijn en normaliter moeite hebben om uit bed te stappen, is deze hoogte juist praktisch.

Call Now Button