XXL Elektrisch

Deze complete XXL Elektrische boxsprings zijn verrassend comfortabel tegen een ongekend lage prijs, en zeker op dit  op dit niveau. Er is keuze uit meerder comfort hardheden. Type XXL Elektrisch is zeer goed geventileerd perfect ondersteund, en door zijn exclusieve Frederik® binnenwerk dan ook geschikt voor mensen met rugklachten.

 **Geheel compleet met hoofdbord, matrassen, potenset en matrastoppers!

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

**Leverbaar in heel veel verschillende leder kleuren en soorten!

 

Boxspring kopen?

Kies voor het comfort van elektrische boxsprings. Bij Boxspring Amsterdam bent u op het juiste adres voor een gevarieerd assortiment standaardboxsprings en elektrische verstelbare boxsprings in diverse afmetingen. Ook vindt u in onze winkel altijd een elektrische boxspring aanbieding die perfect aansluit bij uw wensen.

Verstelbare boxspring: een korte uitleg

Onder veel mensen bestaat er verwarring over het verschil tussen een boxspring en een boxspringcombinatie. Een boxspring is slechts het verende en al dan niet verstelbare onderstel van de complete boxspringcombinatie. De boxspringcombinatie bestaat verder ook uit een matras een eventueel topmatras. U kunt het geheel verder uitbreiden met een hoofd- en voetenbord.

Waarom een elektrische boxspring?

Comfort: dat is de belangrijkste reden om voor een elektrisch verstelbare boxspring te kiezen. De combinatie van boxspringbodem en één of meerdere topkwaliteit matrassen zorgt voor een perfecte ondersteuning van uw lichaam. Een ander voordeel van een elektrische boxspring is dat het hoofd- en meestal ook het voeteneind eenvoudig verstelbaar zijn, waardoor u voor het slapen nog een boekje kunt lezen of een film kunt kijken.

Ideaal voor mensen met rugklachten

Een verstelbare boxspringcombinatie is perfect voor mensen met rugklachten. Niet alleen omdat uw rug de ondersteuning krijgt die het nodig heeft, maar ook omdat een boxspringcombinatie een stuk hoger is dan standaardbedden. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om in en uit bed te stappen.

Past in iedere slaapkamer

Omdat een boxspring geen onnodige zijwanden heeft, past het bed ook in veel kleinere slaapkamers. Het massieve uiterlijk van de boxspringcombinatie biedt ook het voordeel dat het geheel in vrijwel elk interieur past. Boxspring Amsterdam biedt haar klanten de mogelijkheid om de bekleding van de slaapkamer boxspring aan te passen op hun wensen.

Verder kunt u bij Boxspring Amsterdam terecht voor toebehoren als kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, nachtkastjes en nachtlampjes.

Bezoek onze winkel

Wij raden onze klanten altijd aan om langs te komen in onze showroom. Dan kunt u op uw gemak verschillende modellen goedkoopste boxsprings met elkaar vergelijken en natuurlijk een aantal bedden uitproberen. Verder staan onze medewerkers voor u klaar om al uw vragen over elektrische boxsprings te beantwoorden.

 

Call Now Button