Milano

2-Persoons boxspring Milano met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde.

Complete boxspring Milano 2-persoons met Pocket specialcomfort® binnenvering. Deze zeer comfortabele uitmuntend geventileerde pocketvering boxspring heeft naast zijn Pocket specialcomfort® 5 zone systeem ook nog eens een zeer goede ventilatie. Dubbel gemotoriseerd Topline electro systeem.

 **Geheel compleet met hoofdbord, matrassen, potenset en matrastoppers!

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

**Leverbaar in heel veel verschillende leder kleuren en soorten!

 

Deze elektrische boxspring hebben wij helaas niet meer op voorraad. Wij adviseren u daarom om een elektrische boxspring inclusief matras bij ErkendMatras te bestellen. De ErkendMatras® elektrische Boxspring incl. ErkendMatras® wordt ontwikkeld geheel naar vorm en gewicht van uw persoonlijke en unieke lichaam en is samengesteld uit de best geteste materialen. Door gebruik te maken van verschillende soorten, hardheden en specifieke typen foam en pocketveren, is het mogelijk om een elektrische boxspring geheel op maat van uw persoonlijke lichaamsbouw te fabriceren. Stel direct uw elektrische boxspring eenvoudig samen via de onderstaande knop. 

 

Pro Elektro NU €910,-

In het assortiment van Boxspring Amsterdam vindt u nu ook de boxspring Milano voor slechts € 910,-. Deze hoge kwaliteit elektrische boxspring brengt een weldadig slaapcomfort in iedere slaapkamer. Met een druk op de knop verstelt u eenvoudig verschillende delen van de bedbodem: ideaal als u voor het slapen gaan nog even een boek wilt lezen of een film wilt kijken.

 

Voor complete boxspringcombinaties

Maak uw goedkope boxspring compleet met een goed verend matras en een eventueel topmatras. Ook voor deze toebehoren kunt u terecht bij Boxspring Amsterdam. Verder bieden wij een uitgebreid assortiment kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, nachtkastjes en nachtlampjes. Ook heeft u de mogelijkheid om een hoofd- en/of voetenbord aan de boxspring te bevestigen.

 

Kies voor comfort

Wanneer u kiest voor een boxspringcombinatie, dan kiest u voor comfort. De verschillende verende lagen bieden de juiste ondersteuning voor uw rug. Met een goede boxspringcombinatie valt u elke avond als een blok in slaap en wordt u ’s morgens uitgerust wakker.

 

Slecht ter been of rugklachten?

Voor mensen die slecht ter been zijn en moeite hebben in in of uit bed te stappen is een boxspring de perfecte oplossing. Een elektrische boxspringcombinatie is wat hoger dan een normaal bed, waardoor het een stuk gemakkelijker in om in en uit bed te stappen.

 

Boxspring kopen?

Bent u benieuwd naar de Milano voor €910,- en wilt u deze boxspring graag uitproberen? Of heeft u een vraag over deze of andere elektrische boxsprings in ons assortiment? Kom dan langs in onze showroom.

 

Call Now Button