Boxspring Royal Elit

 

Een bed is in de slaapkamer een meubelstuk. Het bestaat uit een ledikant met daarop een matras. Omdat dit voor hotels niet de juiste bedden waren om op te slapen, heeft men gezocht naar een andere oplossing en ook gevonden. Voor hotelbedden worden er vaak boxsprings gebruikt. Ze zijn niet alleen comfortabel maar ze luchten zeer goed. Dat is hygiënisch omdat er met vaste regelmaat andere personen hun nachtrust op doorbrengen. Daarom moet je zeker weten dat alles schoon is en blijft. Deze hotelbedden zijn comfortabel om te slapen en dus zeer geschikt om te gebruiken. Er kunnen gemakkelijk ouderen en jongeren op slapen.

**Geheel compleet met hoofdbord, matrassen, potenset en matrastopper!

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

**Leverbaar in heel veel verschillende leder kleuren en soorten!

Deze boxspring hebben wij helaas niet meer op voorraad. Wij adviseren u daarom om een boxspring inclusief matras bij ErkendMatras te bestellen. De ErkendMatras® Boxspring incl. ErkendMatras® wordt ontwikkeld geheel naar vorm en gewicht van uw persoonlijke en unieke lichaam en is samengesteld uit de best geteste materialen. Door gebruik te maken van verschillende soorten, hardheden en specifieke typen foam en pocketveren, is het mogelijk om een boxspring geheel op maat van uw persoonlijke lichaamsbouw te fabriceren. Stel direct uw boxspring eenvoudig samen via de onderstaande knop.

 

 

Om lekker te kunnen slapen is een goed bed onontbeerlijk. Daarvoor kan je een gewoon bed nemen waarin matrassen worden gebruikt om op te slapen. Tegenwoordig worden er ook in huis veel boxspringbedden gebruikt om op te slapen. Een boxspring is in principe niets anders dan een verend matras. Dit omvat een binnenvering dat wordt gecombineerd met een onderstel. Een boxspring wordt vaak een hotelbed genoemd omdat het daar al heel lang voor gebruikt wordt. Het komt door de duurzaamheid en het comfort dat men voor deze slaapmogelijkheid gekozen heeft.

De slaapplaats

Wanneer je de naam boxspring letterlijk zou vertalen dan kom je uit op een “bak met springveren”. In principe is het dat ook wel. Het is een matras dat is gevuld met metalen spiraalveren. Door het gebruik van de veren heeft men veel ruimte in het matras. Hierdoor kan een verluchting van het matras goed geschieden. De loze ruimte tussen de veren zorgt bij een boxspring dus voor een extra ventilatie. De binnenzijde van het matras heeft men afgedekt met een schuim. Wanneer je naar de gehele boxspringbedden kijkt dan zie je het boxspringonderstel, het boxspring matras en in veel gevallen ook nog een topdekmatras. Door de combinatie van beide matrassen krijgt uw lichaam extra ondersteuning tijdens het slapen. U zult een betere ondersteuning krijgen dan wanneer je een enkel matras zou gebruiken. Ook wordt door het gebruik van de twee matrassen de instap hoger, wat comfortabeler wordt naarmate u ouder wordt. De gemiddelde hoogte van boxspringbedden bedraagt 40 en 50 centimeter. Omdat er zoveel ruimte in het matras is, zal er een goede regulering van het vocht aanwezig zijn. Ook de ventilatie is prima en het gewicht, dat u heeft, wordt gelijkmatig verdeeld.

De Boxspring Royal Elit

Wanneer u gebruik maakt van de intense zachtheid van de Royal Elit boxspring, zult u een zeer goed nachtrust hebben. Deze boxspring biedt een intense zachtheid en een uitstekende ondersteuning. Hij is speciaal ontwikkeld voor de moeilijke slaper. Alle oneffenheden worden opgeheven door het NASA traagschuim. Dit zal zich volledig aanpassen door de warmte van het lichaam.

 

Call Now Button