Belleville

 

Compleet elektrische boxspring Belleville met verstelbaar hoofd en voeteneinde.

Complete Belleville 2-persoonsboxspring met het originele Micropocket NASA traagschuim®. Speciaal ontwikkeld voor mensen met ernstige slaapproblemen of voor diegene waarvoor alleen het allerbeste goed genoeg is. Alle oneffenheden van het lichaam worden opgevangen door de NASA traagschuimlaag die zich, mede door de warmte van het eigen lichaam volledig aanpast aan de slaaphouding. Deze zeer comfortabele combi duo TEMP34® matrassen in combinatie met de goed geventileerde pocketvering boxen zorgen voor een uniek slaapcomfort. Gemotoriseerd met originele electro specialshape duo medicatraengine®  Specialclima matrastijk.

 

 **Geheel compleet met hoofdbord, matrassen, potenset en matrastoppers!

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

**Leverbaar in heel veel verschillende leder kleuren en soorten!

 Deze elektrische boxspring hebben wij helaas niet meer op voorraad. Wij adviseren u daarom om een elektrische boxspring inclusief matras bij ErkendMatras te bestellen. De ErkendMatras® elektrische Boxspring incl. ErkendMatras® wordt ontwikkeld geheel naar vorm en gewicht van uw persoonlijke en unieke lichaam en is samengesteld uit de best geteste materialen. Door gebruik te maken van verschillende soorten, hardheden en specifieke typen foam en pocketveren, is het mogelijk om een elektrische boxspring geheel op maat van uw persoonlijke lichaamsbouw te fabriceren. Stel direct uw elektrische boxspring eenvoudig samen via de onderstaande knop. 

 

 

Compleet elektrische Belleville NU €2398,-

Aangezien u een groot deel van uw leven slapend doorbrengt, neemt u toch alleen genoegen met het allerbeste op slaapgebied? De Belleville is een luxe elektrische boxspringcombinatie die bijzonder veel slaapcomfort biedt. Bij Boxspring Amsterdam betaalt u slechts € 2398 voor deze sense exclusief kwaliteitsboxspring. De Belleville boxspring is ook elektrisch verstelbaar: u kunt zowel de hoogte van het hood- als het voeteneind aanpassen.

 

Complete boxspringcombinatie

De Belleville is een complete boxspringcombinatie; bestaande uit een verende elektrische boxspringbodem en een matras van hoge kwaliteit. Het matras geeft uw lichaam de ondersteuning die het nodig heeft. Verder is het bed voorzien van een hoofdbord met dezelfde stoffering als de rest van de boxspring.

Een boxspringcombinatie heeft een massief uiterlijk, waardoor het bed past bij de meest uiteenlopende slaapkamerinterieurs. Door de hoogte van de boxspringcombinatie is het makkelijk om in en uit bed te stappen; ideaal dus voor mensen die slecht ter been zijn.

 

Zeer uitgebreid assortiment

Boxspring Amsterdam biedt een zeer breed assortiment boxsprings. Naast luxe elektrische boxspringcombinaties als de Belleville leveren wij ook verstelbare boxsprings met handmatige en infrarood bediening. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor hoge kwaliteit standaardboxsprings, matrassen, dekbedden, dekbedovertrekken, kussens, nachtkastjes en nachtlampjes. Vrijwel alle producten in ons assortiment zijn direct uit voorraad leverbaar.

 

Ervaar onze elektrische boxsprings

Het is moeilijk te beschrijven hoe lekker de Belleville en onze andere boxspringcombinaties liggen: dit moet u toch echt zelf ervaren. In onze slaapkamershowroom kunt u verschillende modellen boxsprings met elkaar vergelijken. Daarnaast kunt u met al u vragen terecht bij onze deskundige medewerkers. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor de goedkope boxsprings.

U vindt onze showroom in Badhoevedorp; net buiten Amsterdam. Onze winkel is ook eenvoudig te bereiken uit omliggende plaatsen.

Call Now Button