Boxspring outlet

Complete 2-persoons boxspringcombinatie Avecc

De Avecc boxspringcombinatie is luxe uitgevoerd. Deze comfortabele boxspringcombinatie bestaat uit 2 boxen, 2 matrassen, Quallifil matrastopper, potenset en een hoofdbord. De pocketvering matrassen hebben een optimale ventilatie en heerlijk ligcomfort.

**Gratis bezorgd & gemonteerd door heel Nederland en België!

**Geheel compleet met hoofdbord, matrassen, potenset en matrastopper!

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

**Leverbaar in heel veel verschillende leder kleuren en soorten!

Boxspring outlet van €839-, Nu €399-, Boxspring oulet

SKP ® Avecc NU €399,-

Zorgeloos slapen in een geheel nieuw bed. Misschien bent u daar ook weleens aan toe en dat hoeft niet veel te kosten. Want bij ons vindt u een verrassend lage prijs tegen heel veel voordelen en comfort zoals bij de Avecc boxspringcombinatie. Een bed van slechts €399,- waarin u straks heerlijk tot rust komt. Ervaar daarom nu wat de Avecc boxspringcombinatie voor u kan betekenen.

Meer over de Avecc boxspringcombinatie

De Avecc boxspringcombinatie is niet zomaar een bed. Het is een luxe uitvoering die in onze outlet tegen een zeer aantrekkelijke prijs wordt aangeboden. Dan is er natuurlijk één vraag. Wat krijgt u allemaal voor die prijs?

De Avecc boxspringcombinatie bestaat namelijk uit de volgende onderdelen:

  • 2 Pocketvering matrassen
  • 2 Boxen
  • Een compleet potenset
  • Quallifil matrastopper
  • Hoofdbord

Kortom een complete boxspring en dat is bij Boxspring Trends al mogelijk voor slechts €399,-.

Optimaal ventilerende matrassen

Er gaat niets boven matrassen die optimaal ventileren. Het zorgt namelijk voor een betere nachtrust en u krijgt hierdoor een heerlijk ligcomfort. Toch is het vaak iets wat wel zelf ervaren dient te worden. De verscheidene verende onderdelen zorgen namelijk voor de juiste ondersteuning van uw lichaam. Dit is van groot belang, want hierdoor wordt u iedere ochtend weer uitgerust wakker.

Hogere poten

De Avecc Boxspringcombinatie staat iets hoger op zijn poten en ook dat heeft een voordeel. Bent u moeilijk ter been, dan maakt dit het uitstappen een stuk aangenamer.

Waarom zo aangenaam geprijsd?

Bij Boxspring Trends wordt u verrast met aangename lage prijzen voor alle bedden vanuit ons uitgebreide outlet-assortiment. Hoe kan dat? Heel eenvoudig. Want door goed in te kopen en te onderhandelen houden wij er iets meer aan over. Natuurlijk houden wij dit niet voor onszelf, maar geven dit voordeel graag aan u door. Hierdoor is ook de Avecc boxspringcombinatie zo aantrekkelijk geprijsd.

Wacht dus niet langer en kom snel eens langs in onze showroom om de Avecc boxspringcombinatie van dichtbij te ervaren. Hierdoor krijgt u gelijk de mogelijkheid om de bedden uit onze collectie uit te proberen en wellicht een mooie boxspring uit te kiezen.

Call Now Button