Tweepersoons boxspring Halmstad

 

 

Super goedkoop: Boxspring Halmstad! Nu heel groot met honderden stuks tegelijk ingekocht. Geen verhalen of lokkers, gewoon echt geheel compleet als afgebeeld voor maar €199,-!  U vindt dit uiteraard alleen bij Boxspring Amsterdam de allergoedkoopste beddenspeciaalzaak van heel Europa!

 

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

**Leverbaar in heel veel verschillende leder kleuren en soorten!

Deze boxspring hebben wij helaas niet meer op voorraad. Wij adviseren u daarom om een boxspring inclusief matras bij ErkendMatras te bestellen. De ErkendMatras® Boxspring incl. ErkendMatras® wordt ontwikkeld geheel naar vorm en gewicht van uw persoonlijke en unieke lichaam en is samengesteld uit de best geteste materialen. Door gebruik te maken van verschillende soorten, hardheden en specifieke typen foam en pocketveren, is het mogelijk om een boxspring geheel op maat van uw persoonlijke lichaamsbouw te fabriceren. Stel direct uw boxspring eenvoudig samen via de onderstaande knop.

 

Boxspring bedden: een korte uitleg

Wat is een boxspring nu precies? Wij leggen het graag voor u uit: een boxspring is een verend bed-onderstel op poten. Wanneer wordt gesproken over een boxspringcombinatie, dan wordt het geheel van een goedkope boxspring compleet met matras en eventueel topmatras bedoeld. Naast standaardboxsprings kunt u bij Boxspring Amsterdam ook terecht voor elektrisch verstelbare boxsprings.

 

Slaapcomfort

Zelfs de goedkoopste boxspring biedt al meer slaapcomfort dan veel standaardbedden. De combinatie van de verende boxspringbodem met één of meer meer matrassen geeft uw lichaam de complete ondersteuning die het nodig heeft. Een boxspringcombinatie is hoger dan een normaal bed, waardoor in en uit bed stappen een stuk eenvoudiger is.

 

Past in uw slaapkamer

Dankzij het massieve uiterlijk van de boxspringcombinatie, past deze in vrijwel elk slaapkamerinterieur. Boxspring Amsterdam biedt de mogelijkheid om de bekleding van de boxspring aan te passen op uw wensen. Verder kunt u kiezen voor extra’s als een hoofd- en voetenbord. Overigens kunt u bij Boxspring Amsterdam ook terecht voor goedkope toebehoren als kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, nachtkastjes en nachtlampjes. Goedkope boxspring voor een budget prijs van €199,-.

 

Loop binnen in onze showroom

Kom langs in onze winkel om het volledige aanbod boxsprings te bekijken. Bij ons kunt u een boxspring kopen die goedkoop is, maar die wel jarenlang mee gaat. Vrijwel alle modellen zijn direct uit voorraad leverbaar.

 

Goedkope boxspring kopen?

De medewerkers van Boxspring Amsterdam staan voor u klaar om al uw vragen over boxspring bedden te beantwoorden. Stel uw vraag in onze winkel of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u de perfecte boxspring te vinden.

Call Now Button