Fysio Extra

 

2-Persoonsboxspring Fysio Extra® met elektrisch verstelbaar hoofd en voeteneinde. Complete 2-persoonsboxspring met het originele Micropocket NASA traagschuim®. Alle oneffenheden van het lichaam worden opgevangen door de NASA traagschuimlaag die zich, mede door de warmte van het eigen lichaam volledig aanpast aan de slaaphouding. Deze zeer comfortabele combi duo TEMP34® matrassen in combinatie met de goed geventileerde pocketvering boxen zorgen voor een uniek slaapcomfort. Gemotoriseerd met originele electro specialshape duo medicatraengine®  Specialclima matrastijk.

 

**Geheel compleet met hoofdbord, matrassen, potenset en matrastopper!

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

 Deze elektrische boxspring hebben wij helaas niet meer op voorraad. Wij adviseren u daarom om een elektrische boxspring inclusief matras bij ErkendMatras te bestellen. De ErkendMatras® elektrische Boxspring incl. ErkendMatras® wordt ontwikkeld geheel naar vorm en gewicht van uw persoonlijke en unieke lichaam en is samengesteld uit de best geteste materialen. Door gebruik te maken van verschillende soorten, hardheden en specifieke typen foam en pocketveren, is het mogelijk om een elektrische boxspring geheel op maat van uw persoonlijke lichaamsbouw te fabriceren. Stel direct uw elektrische boxspring eenvoudig samen via de onderstaande knop. 

Fysio extra NU €2222,-

Ervaar de luxe van een elektrisch verstelbare boxspring. Met de Fysio extra kwaliteitsboxspring kiest u voor ongeëvenaard slaapcomfort voor slechts €2222,-. De Fysioextra is een tweepersoonsboxspring met elektrisch verstelbaar hoofd- en voeteneinde. Comfortabele combi duo TEMP34® matrassen in combinatie met de goed geventileerde pocketvering boxen staan garant voor een goede nachtrust.

 

Aangepast op uw wensen

Deze boxspringcombinatie is gemotoriseerd met een originele electro specialshape duo medicatraengine®. Het geheel wordt geleverd met hoofdbord, potenset en een matrastopper. De Fysioextra is Verder kunt u kiezen voor bekleding met verschillende soorten en kleuren stoffen.

 

Traagschuim

De Fysio extra elektrische boxspring sense exclusief is voorzien van origineel Micropocket NASA traagschuim®. Mede door uw lichaamswarmte vormt het traagschuim zich volledig naar uw slaaphouding. 

 

Makkelijk uit bed komen

Een boxspringcombinatie is niet alleen goed voor uw slaaphouding; voor mensen die slecht ter been zijn is het dankzij de relatieve hoogte van een boxspringbed ook een stuk makkelijk om in en uit bed te stappen.

 

De voordeligste boxsprings

Boxspring Amsterdam is hét adres voor de goedkoopste elektrisch verstelbare boxsprings. Hoe wij zulks lage prijzen kunnen vragen? Wij kopen in bij onze eigen fabriek; altijd in grote hoeveelheden. Daarnaast kopen wij met enige regelmaat faillissementspartijen op en rekenen wij zonder uitzondering lage marges op onze producten.

 

Wij staan voor u klaar

Voor vragen over de Fysioextra of andere elektrische boxsprings in ons assortiment kunt u langskomen in onze showroom. De medewerkers van Boxspring Amsterdam beantwoorden graag al uw vragen. 

Call Now Button