Boxspring Home 460-S

Is heerlijk en comfortabel slapen een droom voor u? Of bent u gewoon op zoek naar een goede boxspring. Wellicht is de oplossing voor uw probleem gevonden in de vorm van deze luxe Boxspring home 460-S. Natuurlijk is deze boxspring ook uitermate geschikt als u op zoek bent naar een nieuw bed want een betere koop als deze vindt u niet snel. Heerlijk slapen en goed uitgerust wakker worden, dat wil toch iedereen?Gratis bezorgd & gemonteerd door heel Nederland en België!

**Geheel compleet met Hoofdbord, potenset en matrastopper. 

**Leverbaar op verschillende afmetingen en in heel veel verschillende stof kleuren en -soorten.

Deze elektrische boxspring hebben wij helaas niet meer op voorraad. Wij adviseren u daarom om een elektrische boxspring inclusief matras bij ErkendMatras te bestellen. De ErkendMatras® elektrische Boxspring incl. ErkendMatras® wordt ontwikkeld geheel naar vorm en gewicht van uw persoonlijke en unieke lichaam en is samengesteld uit de best geteste materialen. Door gebruik te maken van verschillende soorten, hardheden en specifieke typen foam en pocketveren, is het mogelijk om een elektrische boxspring geheel op maat van uw persoonlijke lichaamsbouw te fabriceren. Stel direct uw elektrische boxspring eenvoudig samen via de onderstaande knop.

 

 

De voordelen op een rij

De zogenaamde NASA traagschuimlaag past zich aan aan uw slaaphouding. Dit gaat gemakkelijk omdat uw eigen lichaamswarmte hier een positieve bijdrage aan levert. Tevens is het systeem zelf geheel elektrisch te bedienen. Een druk op de knop en het bed vormt zich geheel naar uw wens. Uw nachtrust zo comfortabel maken als mogelijk is staat op nummer één bij de Boxspring home 460-S. De matrassen zijn van perfecte en hoogwaardige kwaliteit. De zeer goed geventileerde pocketvering verwerkt in de boxen biedt u het hoogst mogelijke slaapcomfort. Omdat een boxspring wat hoger is dan een gemiddeld “normaal” bed stapt u heel gemakkelijk in en uit uw bed. Dit is ideaal voor mensen die lichamelijk wat beperkter zijn. Ook voor mensen die een wat hoger bed prefereren zitten, in dit geval liggen, goed. Kortom:

  • Comfortabel
  • Goede kwaliteit
  • Goede nachtrust gegarandeerd

Twijfelt u nog? Het comfort en gemak moet eigenlijk zelf door u ervaren worden omdat het moeilijk is woorden te omschrijven is. Heerlijk slapen in uw eigen mooie boxspring. Een droom die uitkomt.

Nog wat extra informatie

De complete set is verkrijgbaar met de daarbij behorende matrassen, matrasstopper, potenset en hoofdbord. Dit comfortabele bed is leverbaar in verschillende afmetingen. Tevens is er ruime keuze betreffende de kleuren en stofsoorten. Zo past uw Boxspring home 460-S zeker bij uw huidige interieur. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen de gehele slaapkamer opnieuw in te richten. Deze boxspring zal de kers op de taart zijn. U bekijkt welke stof en kleur het beste bij uw slaapkamer past en vervolgens zal uw boxspring speciaal voor uw gepersonaliseerd worden. De boxspring wordt geheel naar uw wens geleverd!

Call Now Button