Boxspring Verton NU €1195,-

Veel mensen hebben last van nekklachten, rugklachten, pijnlijke spieren of gewrichtsklachten. Daardoor kunnen velen moeilijk in slaap vallen of nauwelijks genieten van een goede nachtrust. Een goed bed is dan ongetwijfeld onontbeerlijk voor mensen met dergelijk klachten of voor wie goede nachtrust hoog in het vaandel hebben staan. Geheel compleet met Hoofdbord, potenset en matrastopper. Leverbaar op verschillende afmetingen en in heel veel verschillende stof kleuren en -soorten.

Het neusje van de zalm op het gebied van slaapcomfort. Voor diegene waarvoor alleen het allerbeste goed genoeg is. Aanbevolen door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen!

 

**Geheel compleet met hoofdbord, matrassen, potenset en matrastoppers!

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

**Leverbaar in heel veel verschillende leder kleuren en soorten!

 

€1995,-

 

Matrassen die zich naar uw lichaam vormen

Onze complete 2-persoonsboxspring is speciaal gemaakt voor mensen met slaapproblemen en voor degenen die hoge eisen stellen aan gezonde nachtrust. Deze verstelbare boxspring is voorzien van originele Micropocket NASA traagschuim matrassen, die zich door lichaamswarmte en lichaamsdruk volledig vormen naar het lichaam. Hierdoor worden alle oneffenheden opgevangen naar de contouren van uw eigen lichaam. En dat is nog niet alles. De goed geventileerde pocketvering boxen zorgen voor een uniek slaapcomfort. Pocketveringen bieden een betere ondersteuning dan traditionele lattenbodems en spiralen.

Elektrisch verstelbaar hoofd- en voeteneinde

De pocketveringen en goede matrassen zorgen uiteraard voor comfort, maar daarbij houdt het comfort niet op. Als kers op de taart zijn zowel het hoofdeinde als voeteneinde geheel afzonderlijk van elkaar verstelbaar. Als u bijvoorbeeld pijnlijke benen heeft, kunt u het gedeelte van uw benen en voeten omhoog plaatsen, en dat is geheel gemotoriseerd. U hoeft er verder geen kracht voor te zetten. En als u makkelijk een boek wilt lezen, dan komt met een druk op de knop het hoofdeinde naar voren. Volledig gemotoriseerd met originele elektro specialshape duo medicatraengine® Specialclima matrastijk. Niet voor niets wordt deze 2-persoonsboxspring Verton door fysiotherapeuten, chiropractici en artsen aanbevolen.

Gratis bezorging en montage

Deze verstelbare boxspring oogt ook nog eens heel mooi en modern en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stofsoorten en in verschillende afmetingen. Het wordt compleet met hoofdbord, matrastopper en een set poten geleverd. Daarnaast wordt de verstelbare boxspring geheel gratis bezorgd in Nederland en België en ook nog eens volledig gemonteerd voor u. Makkelijker kunnen wij het niet voor u maken!

Call Now Button