Boxspring Verton NU €1195,-

Geheel compleet met Hoofdbord, potenset en matrastopper. Leverbaar op verschillende afmetingen en in heel veel verschillende stof kleuren en -soorten.

 

**Geheel compleet met hoofdbord, matrassen, potenset en matrastoppers!

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

**Leverbaar in heel veel verschillende leder kleuren en soorten!

 

Deze elektrische boxspring hebben wij helaas niet meer op voorraad. Wij adviseren u daarom om een elektrische boxspring inclusief matras bij ErkendMatras te bestellen. De ErkendMatras® elektrische Boxspring incl. ErkendMatras® wordt ontwikkeld geheel naar vorm en gewicht van uw persoonlijke en unieke lichaam en is samengesteld uit de best geteste materialen. Door gebruik te maken van verschillende soorten, hardheden en specifieke typen foam en pocketveren, is het mogelijk om een elektrische boxspring geheel op maat van uw persoonlijke lichaamsbouw te fabriceren. Stel direct uw elektrische boxspring eenvoudig samen via de onderstaande knop. 

 

€1995,-

 

Matrassen die zich naar uw lichaam vormen

Deze verstelbare boxspring is voorzien van originele Micropocket NASA traagschuim matrassen, die zich door lichaamswarmte en lichaamsdruk volledig vormen naar het lichaam. Hierdoor worden alle oneffenheden opgevangen naar de contouren van uw eigen lichaam. En dat is nog niet alles. De goed geventileerde pocketvering boxen zorgen voor een uniek slaapcomfort. Pocketveringen bieden een betere ondersteuning dan traditionele lattenbodems en spiralen.

Elektrisch verstelbaar hoofd- en voeteneinde

De pocketveringen en goede matrassen zorgen uiteraard voor comfort, maar daarbij houdt het comfort niet op. Als kers op de taart zijn zowel het hoofdeinde als voeteneinde geheel afzonderlijk van elkaar verstelbaar. Als u bijvoorbeeld pijnlijke benen heeft, kunt u het gedeelte van uw benen en voeten omhoog plaatsen, en dat is geheel gemotoriseerd. U hoeft er verder geen kracht voor te zetten. En als u makkelijk een boek wilt lezen, dan komt met een druk op de knop het hoofdeinde naar voren. Volledig gemotoriseerd met originele elektro specialshape duo medicatraengine® Specialclima matrastijk. 

Gratis bezorging en montage

Deze verstelbare boxspring oogt ook nog eens heel mooi en modern en is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stofsoorten en in verschillende afmetingen. Het wordt compleet met hoofdbord, matrastopper en een set poten geleverd. Daarnaast wordt de verstelbare boxspring geheel gratis bezorgd in Nederland en België en ook nog eens volledig gemonteerd voor u. Makkelijker kunnen wij het niet voor u maken!

 

Call Now Button