Tweepersoons boxspring
Medicaspecial

SKP ® MedicTemp

Bent u ook een moeilijke en/of veeleisende slaper? De complete tweepersoonsboxspring Medicaspecial is een fysiotemp boxspring die u de perfecte balans laat ervaren tussen comfortabele zachtheid en de ideale ondersteuning voor uw gehele lichaam. Het slaapgedeelte bestaat uit een matras die een NASA-traagschuimlaag bevat en een box met goed geventileerde pocketvering. De traagschuimlaag past zich, dankzij uw eigen lichaamswarmte, aan iedere slaaphouding aan. De pocketvering zorgt ervoor dat geen enkel lichaamsdeel overbelast wordt of net te weinig wordt ondersteund. Het geheel wordt volledig gemaakt met een modieus hoofdbord, potenset en matrastopper, waardoor deze boxspring ook de gehele waarde van uw slaapkamer zal opwaarderen.

 

**Geheel compleet met hoofdbord, matrassen, potenset en matrastopper!

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

**Leverbaar in heel veel verschillende leder kleuren en soorten!

 

 

Deze boxspring hebben wij helaas niet meer op voorraad. Wij adviseren u daarom om een boxspring inclusief matras bij ErkendMatras te bestellen. De ErkendMatras® Boxspring incl. ErkendMatras® wordt ontwikkeld geheel naar vorm en gewicht van uw persoonlijke en unieke lichaam en is samengesteld uit de best geteste materialen. Door gebruik te maken van verschillende soorten, hardheden en specifieke typen foam en pocketveren, is het mogelijk om een boxspring geheel op maat van uw persoonlijke lichaamsbouw te fabriceren. Stel direct uw boxspring eenvoudig samen via de onderstaande knop.

 

 

Geef je lichaam wat het verdient

Waarschijnlijk verlangt ook u al lange tijd naar het grote slaapcomfort dat een Medicaspecial® boxspring biedt ten opzichte van een conventioneel bed. Het matras van deze boxspring maakt onherroepelijk een einde aan de zoektocht naar een houding die een zorgeloze nachtrust mogelijk maakt. Dit zal de nacht voor u aangenamer maken maar zal ook uw gemoedstoestand voor de dag nadien verbeteren. Indirect zullen dus ook al uw naasten een voordeel halen uit deze simpele oplossing van de meest voorkomende slaapklachten.

Eindeloos divers

De complete tweepersoonsboxspring Medicaspecial is, net als de meeste boxsprings op boxspringtrends.nl, verkrijgbaar in een groot aantal maten met een ruime keuze aan stofkleuren en -soorten. Bovendien wordt de boxspring gratis geleverd én gemonteerd in heel Nederland en België. Dit alles laat dus geen enkele geldige reden over om slaapklachten te negeren en niet te kiezen voor deze topper in slaapcomfort!

Call Now Button