Silkeborg trend boxspring

Niets slaapt zo fijn als een boxspring. Het is het toppunt van luxe. Het ligt heerlijk, de ventilatie is optimaal, het bed is wat hoger en het geheel ziet er aantrekkelijk uit.  Wilt u het comfort naar een nog hoger niveau tillen? Dan is een elektrische boxspring iets voor u. U kunt uw bed precies instellen hoe u wilt. Slapen in precies de houding die u wilt of heerlijk lezen of tv kijken vanuit uw bed wordt allemaal mogelijk. Met de Silkeborg trend haalt u nu voor €750,- een elektrische boxspring in huis met pocketvering, koudschuim en/of latex matrassen naar keuze zonder meerprijs.

**Geheel compleet met hoofdbord, matrassen, potenset en matrastoppers!

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

**Leverbaar in heel veel verschillende leder kleuren en soorten!

 Deze elektrische boxspring hebben wij helaas niet meer op voorraad. Wij adviseren u daarom om een elektrische boxspring inclusief matras bij ErkendMatras te bestellen. De ErkendMatras® elektrische Boxspring incl. ErkendMatras® wordt ontwikkeld geheel naar vorm en gewicht van uw persoonlijke en unieke lichaam en is samengesteld uit de best geteste materialen. Door gebruik te maken van verschillende soorten, hardheden en specifieke typen foam en pocketveren, is het mogelijk om een elektrische boxspring geheel op maat van uw persoonlijke lichaamsbouw te fabriceren. Stel direct uw elektrische boxspring eenvoudig samen via de onderstaande knop. 

 

 

Het slapen op een boxspring

Op een boxspring slapen heeft vele voordelen. Eén daarvan is het in- en uitstappen op comfortabele hoogte. Vooral wanneer mensen wat ouder worden is een hoger bed een uitkomst. Een boxspringcombinatie is simpel aan uw slaapkamerinterieur aan te passen. Er zijn ontzettend veel kleuren en uitvoeringen voorradig. U bent altijd verzekerd van een uitstekende ventilatie omdat de combinatie van box en matras dit garandeert. U kunt uw persoonlijke smaak laten spreken door nachtkastjes en hockers aan te schaffen die bij de boxspring passen. De thermisch geharde veren hebben een lange levensduur. De Silkeborg trend is verkrijgbaar in verschillende maten. Vanaf 120 x 200 cm tot 220 x 220 cm. De goedkope tweepersoons boxsprings zijn elektrisch verstelbaar.

Waar let je op, bij het kopen van een boxspring?

Wanneer voldoet uw oude bed niet meer aan de eisen? Bent u bijvoorbeeld al een aantal keren stijf wakker geworden? Bedenk dan dat dit weleens aan het matras kan liggen. Tijd voor en nieuw bed! Pocketveren en koudschuim houden het bed koeler. Een matras van traagschuim of latex voelt warmer aan.
Transpireert u veel en slaapt u liever of uw buik of bent u een rugslaper? Een buikslaper heeft een harder matras nodig. Wat ook belangrijk kan zijn is of u allergieën heeft. Het matras kan hierop aangepast worden.

Het voordeel van een tweepersoons boxspring

Ieder mens is weer anders. Zo ook tijdens het slapen. Misschien ligt u het liefst de hele nacht op uw zij en wil uw partner op de buik te slapen. Dit vereist twee verschillende matrassen. Wanneer u naar de showroom komt en de Trend even gaat uitproberen bemerkt u of het matras de juiste voor u is. Misschien heeft u behoefte aan een harder matras; dan is dit altijd te realiseren.
De boxsprings worden gratis bezorgd en gemonteerd door heel Nederland en België. Om u te oriënteren kunt u de website bekijken of een bezoekje brengen aan één van onze showrooms.

Call Now Button