D’arte boxspring provence

 

Een boxspring matras heeft veel voordelen ten opzichte van een gewoon matras. Een boxspring is eigenlijk niets anders dan een matras in een box. Toch is het slaapcomfort geweldig. Dat is een reden waarom het zo vaak in hotels wordt gebruikt. Omdat een boxspring matras uit veren is opgebouwd, waar veel lucht tussen zit, zal het goed ventileren. Dat is ook belangrijk voor een hotel. In een hotel liggen vaak andere personen op een boxspring. Dan is het ook van groot belang dat het een matras is dat goed belucht. Het is daardoor ook zeer hygiënisch. Tegenwoordig zijn er ook boxsprings die elektrisch verstelbaar zijn. Deze bedden zullen helemaal comfortabel liggen. Dat kunt u vooral zeggen van de Complete D’arte boxspring provence met het originele Micropocket NASA traagschuim. Wanneer u de site bezoekt en vragen heeft dan kunt u daarover contact opnemen en vragen dat wat u nog wilt weten. 

**Geheel compleet met hoofdbord, matrassen, potenset en matrastoppers!

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

**Leverbaar in heel veel verschillende leder kleuren en soorten!

 Deze elektrische boxspring hebben wij helaas niet meer op voorraad. Wij adviseren u daarom om een elektrische boxspring inclusief matras bij ErkendMatras te bestellen. De ErkendMatras® elektrische Boxspring incl. ErkendMatras® wordt ontwikkeld geheel naar vorm en gewicht van uw persoonlijke en unieke lichaam en is samengesteld uit de best geteste materialen. Door gebruik te maken van verschillende soorten, hardheden en specifieke typen foam en pocketveren, is het mogelijk om een elektrische boxspring geheel op maat van uw persoonlijke lichaamsbouw te fabriceren. Stel direct uw elektrische boxspring eenvoudig samen via de onderstaande knop.

 

 

 

 

Het matras

In het boxspring matras zijn de veren afgedekt met schuim. Dat is comfortabel om op te slapen. Een boxspring heeft nog een groot verdeel dat het namelijk een hoge instap heeft. Een boxspring matras heeft vaak een dikte van minimaal 20 cm met daarop nog een topdekmatras. Wanneer u nu een electro boxspring neemt, weet u zeker dat u zeer comfortabel zal slapen. Er zijn namelijk veel mensen die tijdens het slapen het voeteneind wat verhoogd willen hebben. Op deze manier kunnen ze dan beter uitrusten. Ook zijn er mensen die juist het hoofdeinde verhoogd willen hebben. Dat kan ook met een electro boxspring. U kunt dan al liggend de stand van uw bed regelen. Dat weet u namelijk zeker dat u een goede nachtrust zult hebben.

Voor tweepersoonsbed

U kunt een elektrisch verstelbare boxspring gebruiken wanneer u in een tweepersoonsbed twee afzonderlijke matrassen plaatst. Als u dit niet doet, maar er een neemt voor een tweepersoonsbed, dan zullen beide helften met het voeteneind omhoog moeten slapen en dat is niet de bedoeling van een boxspring die u elektrisch kunt regelen. U moet dan, ook voor een tweepersoonsbed, twee aparte matrassen nemen. Dan kunt u ze apart regelen. Het zal niet lekker liggen als u een tweepersoonsmatras heeft die niet afzonderlijk van elkaar te regelen zouden zijn. Ook thuis worden veel boxsprings geplaatst. Dit door het fijne slaapcomfort maar ook vanwege de hoge instap. Wanneer je wat ouder wordt is dat een heerlijke manier om te gaan slapen.

Gezond slapen op een boxspring

De pocketvering van de D’arte boxspring provence boxspringbodem in combinatie met matrassen voorzien van NASA traagschuim zorgt voor de ondersteuning die uw lichaam tijdens de slaap nodig heeft. Het NASA traagschuim past zich mede door uw lichaamswarmte aan aan uw lichaam.

Meer informatie

Voor meer informatie over onze hoge kwaliteit elektrische boxsprings kunt u langskomen in één van onze winkels. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord.

Call Now Button