Goedkope boxspring voor 2 Personen Discout-S

Eenvoudige 2-persoons boxspring. Leverbaar op verschillende afmetingen en in verschillende kleuren stof maar ook in lederlook. Deze goedkope boxspring is nu geheel compleet met 2 onderboxen, 2 persoonsmatras en hoofdbord.

 

SKP ® Discout-S NU €199,-

Kiest u voor de Discout, dan kiest u voor een goedkope boxspring compleet geleverd met twee onderboxen, twee matrassen en een hoofdbord. Bij Boxspring Amsterdam betaalt u voor de eenvoudige, maar hoge kwaliteit Discout boxspring slechts €199,-. Deze goedkope tweepersoons boxspring is leverbaar in verschillende kleuren, stoffen en afmetingen.

 

**Deze goedkope boxspring is aanbevolen door verschillende chiropractors, fysiotherapeuten, artsen en andere medici!

**Geheel compleet met hoofdbord, matrassen, potenset en matrastopper!

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

**Leverbaar in heel veel verschillende leder kleuren en soorten!

 

 

 

 

Waarom die lage prijs?

Regelmatig vragen onze klanten waardoor wij onze boxsprings zo goedkoop kunnen aanbieden. De reden hiervoor is dat wij onze boxsprings produceren in onze eigen fabriek. Verder rekenen wij lage marges op onze producten. Zodat u altijd verzekerd bent van de laagste prijs. Al onze boxspring bedden komen met een volledige garantie.

 

Een complete goedkope boxspring

Met de Discout koopt u voor €199,- een volledige boxspringcombinatie.  Dus inclusief matrassen en een hoofdbord. Dat is redelijk uniek te noemen, want bij veel aanbiedingen voor goedkope boxsprings moet u de matrassen apart afrekenen. Wij houden van van duidelijkheid. Koopt u onze Discout boxspring dan komt deze compleet met alle toebehoren.

 

Ervaar het comfort van deze goedkope boxspring

Een boxspring ligt zo lekker dankzij de verschillende verende lagen waaruit het bed bestaat. Namelijk de bedbodem, het matras en het eventuele topmatras. Uw lichaam krijgt iedere nacht weer de ondersteuning die het nodig heeft. Dat merkt u meteen: wanneer u ’s morgens uit bed komt voelt u zich meteen een stuk fitter.

 

Stel uw vraag

Misschien heeft u vragen over onze Discout boxspring of andere boxspringbedden in ons assortiment? Kom dan even langs in  onze showroom. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord. Ook kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

 

Goedkope boxspring
Call Now Button