Kvadrat aanbieding

Dan is een bed met de juiste functies van groot belang. Daarom hebben wij de 2-Persoons Kvadrat elektrische boxspring. Het is een boxspring met elektrisch verstelbaar voeteneind en hoofdeind, een aanbieding!

**Geheel compleet met hoofdbord, matrassen, potenset en matrastopper!

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

**Leverbaar in heel veel verschillende leder kleuren en soorten!

Deze elektrische boxspring hebben wij helaas niet meer op voorraad. Wij adviseren u daarom om een elektrische boxspring inclusief matras bij ErkendMatras te bestellen. De ErkendMatras® elektrische Boxspring incl. ErkendMatras® wordt ontwikkeld geheel naar vorm en gewicht van uw persoonlijke en unieke lichaam en is samengesteld uit de best geteste materialen. Door gebruik te maken van verschillende soorten, hardheden en specifieke typen foam en pocketveren, is het mogelijk om een elektrische boxspring geheel op maat van uw persoonlijke lichaamsbouw te fabriceren. Stel direct uw elektrische boxspring eenvoudig samen via de onderstaande knop.

 

 

Bent u op zoek naar een bed dat aan een behoorlijk aantal eisen moet voldoen? Dan zal deze boxspring hoogstwaarschijnlijk daartussen passen. Het zeer aangename matras van dit bed en de goed geventileerde pocketvering zorgen er namelijk samen voor dat u nog comfortabeler ligt. Daarnaast worden alle oneffenheden van uw lichaam door de NASA traagschuimlaag opgevangen. Aangezien dit matras de warmte van uw lichaam gebruikt om zich optimaal aan te passen, heeft u bij het slapen altijd een juiste houding. Tot slot heeft deze tweepersoons boxspring een extraatje, want de gemotoriseerde onderdelen zorgen voor nog meer comfort waardoor u gemakkelijker in uit en uit bed komt.

Compleet geleverde tweepersoons boxspring

De 2-Persoons Kvadrat elektrische boxspring wordt compleet geleverd. Dit betekent dat u de volgende dingen krijgt bij aankoop van deze boxspring:

  • Een matras topper
  • Een passend hoofdbord
  • Een poten set

Daarnaast is dit bed in verschillende afmetingen verkrijgbaar waardoor u zelf kunt bepalen welke grootte het beste bij uw situatie en wensen past. Ook de stof en de kleur kan u zelf kiezen bij deze elektrische boxspring aanbieding.

Een voordelige aankoop bij Boxspring Amsterdam

Misschien heeft u al rondgekeken en bent u verbaasd over de aantrekkelijke lage prijs. Maakt u zich zeker geen zorgen. Omdat wij slim inkopen, krijgt u ook een aantrekkelijke prijs. Hierdoor bespaart u een aangenaam bedrag op de aankoop van een goede nieuwe elektrische boxspring.

Kom dus snel eens langs in onze showroom en ervaar de voordelen van deze tweepersoons boxspring aanbieding.

Call Now Button