Versus 3C Elektrische boxspring

Ongekend comfortabele elektrisch verstelbare boxspring, nu tegen een absolute bodemprijs! Met de Versus 3C elektrisch verstelbare pocketvering boxspring geniet u van een traploos verstelbaar hoofd- en voeteneinde, wat een weldaad is voor het lichaam. De onafhankelijk functionerende tonvormige pocketveren geven precies daar steun, waar dat ook nodig is om een ultieme balans te creëren. De pocketvering matrassen zijn voorzien van 9-comfort zones en 500 of 1.000 veren in 3 verschillende hardheden naar keuze. Eventueel kunt u nu ook zonder meerprijs kiezen voor koudschuim, visco-traagschuim en/of vol latex matrassen. Alle matrassen in combinatie met boxspring Versus 3C zijn altijd in de verschillende hardheden soft, medium en firm leverbaar.

Het hoofdbord is op iedere gewenste maat zonder meerprijs te leveren. Maximale hoogte 150 cm maximale dikte 15 cm.

 **Geheel compleet met hoofdbord, matrassen, potenset en matrastoppers!

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

**Leverbaar in heel veel verschillende leder kleuren en soorten!

 

 Deze elektrische boxspring hebben wij helaas niet meer op voorraad. Wij adviseren u daarom om een elektrische boxspring inclusief matras bij ErkendMatras te bestellen. De ErkendMatras® elektrische Boxspring incl. ErkendMatras® wordt ontwikkeld geheel naar vorm en gewicht van uw persoonlijke en unieke lichaam en is samengesteld uit de best geteste materialen. Door gebruik te maken van verschillende soorten, hardheden en specifieke typen foam en pocketveren, is het mogelijk om een elektrische boxspring geheel op maat van uw persoonlijke lichaamsbouw te fabriceren. Stel direct uw elektrische boxspring eenvoudig samen via de onderstaande knop. 

 

Niets slaapt zo fijn als een boxspring. Het is het toppunt van luxe. Het ligt heerlijk, de ventilatie is optimaal, het bed is wat hoger en het geheel ziet er aantrekkelijk uit. Wilt u het comfort naar een nog hoger niveau tillen? Dan is een elektrische boxspring iets voor u. U kunt uw bed precies instellen hoe u wilt. Slapen in precies de houding die u wilt of heerlijk lezen of tv kijken vanuit uw bed wordt allemaal mogelijk.

Wanneer je een boxspring gebruikt weet je zeker dan je een goed matras hebt. Een boxspring is een matras wat opgebouwd is uit veren. Dit heeft het voordeel dat er veel lucht tussen de veren zit en op die manier ook goed kan luchten. Ook is een boxspring comfortabel, vooral voor wat ouderen, omdat het een hoge instap heeft. De dikte van een boxspring begint bij ongeveer 20 cm. Op de boxspring komt vervolgens ook nog eens een topdekmatras.

Elektrische boxspring

Wanneer u vervolgens een boxspring neemt die elektrisch verstelbaar is weet u zeker dat u een heerlijke nachtrust zal hebben. Er zijn personen die graag met hun voeten wat hoger liggen tijdens het slapen maar er zijn er ook die met hun hoofd graag hoger liggen. Met een boxspring die elektrisch regelbaar is kunt dat op hoogte verstellen terwijl u op het bed ligt. Zo verkrijg je de ideale slaaphouding.

Twee persoonsboxspring

Voor een twee persoonsboxspring kunt u ook een elektrische gebruiken. Het is dan wel van belang dat u twee aparte een persoonsmatrassen gebruikt. Wanneer u dat niet zou doen en een persoon slaapt graag met de voeten omhoog dan zal de andere, die ernaast ligt, dat ook moeten doen. Dat kan niet de bedoeling zijn van een verstelbare boxspring. Daarom moet u twee afzonderlijke matrassen nemen zodat u beiden lekker kunt slapen in de houding die u lekker vindt en niet die van de buurman of buurvrouw.

Inrichten slaapkamer

Ga dus als u uw slaapkamer opnieuw wilt inrichten niet over een nacht ijs. Laat u goed voorlichten en ga ook op de matrassen liggen in de winkel als u ze gaat bekijken. Wat u ook kunt doen is vragen of u het matras een paar weken thuis kunt uitproberen. Dan weet u wat goed voor u is. Om even op het matras te gaan liggen kun je wel een indruk krijgen van het matras, maar kan je zeker niet weten hoe het is wanneer je er een paar weken op slaapt. Nu is een goed matras zeker niet goedkoop, maar er zijn tegenwoordig aanbiedingen genoeg.   Nu is de duurste op voorhand niet altijd de beste. U moet dat matras nemen waarbij u goed op kunt slapen.

Call Now Button