Gemini

 

 Gemini 2-Persoonsboxspring geheel compleet met Ergo® binnenvering. Deze ongekend afgeprijsde boxspring heeft naast zijn Ergo® binnenvering ook nog eens een zeer uitmuntende ventilatie. De boxspring is voorzien van stabiliteit zones met comfort pocket toplaag. Zeer geschikt voor mensen met rugklachten, spierklachten en/of circulatiestoornissen.

 

**Geheel compleet met hoofdbord, matrassen, potenset en matrastopper!

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

**Leverbaar in heel veel verschillende leder kleuren en soorten!

 

Gemini NU €515,-

Als u op zoek bent naar een zacht geprijsde boxspring van hoge kwaliteit, dan is de Gemini voor € 515,- een uitstekende keuze. Deze luxe verende bedbodem is leverbaar in de afmetingen 120×200, 140×200, 160×200 en 180×200. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de lengte maten 210 en 220.

Kom langs bij Boxspring Amsterdam om onze Gemini en andere topkwaliteit slaapkamer boxsprings uit te proberen.

Gevarieerd assortiment boxsprings

Naast standaardboxsprings kunt u bij Boxspring Amsterdam ook terecht voor diverse verstelbare slaapkamer boxsprings. U heeft hierbij de keuze uit handmatig-, elektrische- of infrarood- verstelbare bedbodems. Wij leveren deze boxsprings met breedte maten 120, 140, 160 en 180 en lengte maten 200, 210 en 220. Boxspring Amsterdam biedt een passende boxspring voor iedere slaapkamer.

Complete boxspringcombinaties

Maak uw slaapkamer boxspring compleet met een goed verend matras en een eventueel topmatras. De combinatie van de boxspring met één of meer matrassen staat garant voor een heerlijk slaapcomfort: uw lichaam krijgt de ondersteuning die het nodig heeft. U kunt uw box spring verder uitbreiden met een hoofd- en voetenbord. Een boxspringcombinatie heeft een vrij massief uiterlijk, waardoor het bed in vrijwel elk slaapkamerinterieur past.

Makkelijk in en uit bed komen

Omdat een boxspringcombinatie wat hoger is dan een standaardbed, is het bed een ideale oplossing voor mensen die slecht te been zijn of rugproblemen ondervinden: door de hoogte van het bed is het heel gemakkelijk om in en uit bed te stappen.

Bezoek onze showroom

In onze showroom kunt u al onze slaapkamer boxspringsuitproberen; waaronder onze Gemini voor € 515,-. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht met al uw vragen. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar.

Call Now Button