Infinity 8000

 

Complete 2-persoons boxspringcombinatie met pocket Specialcomfort® binnenvering. Deze zeer comfortabele uitmuntend geventileerde pocketvering boxspring heeft naast zijn Pocket specialcomfort®  7-zone systeem met 350 of 500 pocketveren naar keuze, ook nog eens een zeer goede ventilatie. Inclusief Special Temp® visco-elastische traagschuim matrassen en multicomfortshape zone contour. Voor iedereen die een super comfortabele en kwalitatief hoogwaardige boxspring tegen een zeer scherpe prijs zoekt!

 

**Geheel compleet met hoofdbord, matrassen, potenset en matrastopper!

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

**Leverbaar in heel veel verschillende leder kleuren en soorten!

Deze boxspring hebben wij helaas niet meer op voorraad. Wij adviseren u daarom om een boxspring inclusief matras bij ErkendMatras te bestellen. De ErkendMatras® Boxspring incl. ErkendMatras® wordt ontwikkeld geheel naar vorm en gewicht van uw persoonlijke en unieke lichaam en is samengesteld uit de best geteste materialen. Door gebruik te maken van verschillende soorten, hardheden en specifieke typen foam en pocketveren, is het mogelijk om een boxspring geheel op maat van uw persoonlijke lichaamsbouw te fabriceren. Stel direct uw boxspring eenvoudig samen via de onderstaande knop. 

 

Wat is een boxspring?

Het woord “boxspring” is via Groot-Brittannië, vanuit de Verenigde Staten, de oceaan overgewaaid en betekent letterlijk een bak met veren. Meestal staat deze houten of metalen constructie op poten.
Wij verstaan onder een boxspring echter vooral een volledige slaapcombinatie met matras. Deze is samengesteld uit de eigenlijke boxspring die bekleed is met stof of leder. Daarop wordt een matras gelegd en in een Scandinavische samenstelling wordt nog een topmatras als bovenste bedekking gebruikt.

Soorten boxspringbedden

Wij hebben boxspringcombinaties voor zowel eenpersoons- als dubbele bedden, in verschillende maten verkrijgbaar. Bovendien zijn er vaste en verstelbare combinaties.
U bent vrij in het kiezen van het matras. Pocketveren, latex of koudschuimmatrassen, naar gelang uw persoonlijke voorkeur.

Waarom kiezen voor een Infinity 8000?

Boxspringcombinaties kunnen zowel zonder als met hoofd- en/of voetbord geplaatst worden en er zijn vele mogelijkheden om het bed aan te passen aan de inrichting van de slaapkamer. Daarom kan een boxspring zowel in een strakke, eenvoudige, moderne als klassieke omgeving perfect ingepast worden.
Het ontbreken van zijkanten zoals bij een ledikant zorgen ervoor dat de boxspring eenvoudig en snel op te maken is.
Een verenbak verdeelt het lichaamsgewicht gelijkmatig en geeft een hoog comfortgevoel. Door het comfort, het makkelijk onderhoud en de duurzaamheid wordt een boxspring dan ook dikwijls een hotelbed genoemd.
De ruimte tussen de veren in de bak zorgt voor veel ventilatie onder aan uw matras en bevordert een goede verluchting.
Wanneer de boxspring op poten staat, is de gemiddeld hoogte tussen de 40 en 50 cm. U zal deze instaphoogte, zoals vele mensen als gemakkelijk en aangenaam ervaren.

De Infinity 8000 heeft alles om u een aangename en volledige nachtrust te bezorgen. Zo stapt u elke ochtend weer met het juiste been uit bed en kan u de nieuwe dag vol energie beginnen.

 
Call Now Button