Boxspring Odense NU €815,-

Onze tweepersoons elektrische boxspring type ‘Odense’ is het schoolvoorbeeld van een kwaliteit boxspring tegen een ongekend lage prijs. Zowel het hoofd- als het voeteneinde van de boxspring zijn traploos verstelbaar en geven een zeer goed uitgebalanceerde steun aan heel het lichaam. Met 7 comfort zones en 350 of 500 veren pocketmatrassen naar keuze, in verschillende hardheden zoals soft, medium en firm is deze kwaliteit boxspring eigenlijk geschikt voor ieder persoon. Boxspring Odense uit de Boxspring Amsterdam collectie geeft dankzij de extra dikke boxen een nieuw gevoel van luxe en comfort.

Het hoofdbord is op iedere gewenste maat zonder meerprijs te leveren. Maximale hoogte 150 cm maximale dikte 15 cm.

 

**Geheel compleet met hoofdbord, matrassen, potenset en matrastoppers!

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

**Leverbaar in heel veel verschillende leder kleuren en soorten!

 

Deze elektrische boxspring hebben wij helaas niet meer op voorraad. Wij adviseren u daarom om een elektrische boxspring inclusief matras bij ErkendMatras te bestellen. De ErkendMatras® elektrische Boxspring incl. ErkendMatras® wordt ontwikkeld geheel naar vorm en gewicht van uw persoonlijke en unieke lichaam en is samengesteld uit de best geteste materialen. Door gebruik te maken van verschillende soorten, hardheden en specifieke typen foam en pocketveren, is het mogelijk om een elektrische boxspring geheel op maat van uw persoonlijke lichaamsbouw te fabriceren. Stel direct uw elektrische boxspring eenvoudig samen via de onderstaande knop. 

 

Odense €815,- Met de Odense kiest u voor een zeer voordelige elektrische boxspring. Voor slechts €815,- slaapt u straks elke nacht als een koning of koningin. Een boxspring met elektrische bediening is zonder enige moeite verstelbaar in iedere gewenste stand. Profiteer van deze en andere elektrische boxsprings aanbiedingen bij Boxspring Amsterdam. Loop gerust eens binnen in onze showroom om ons volledige assortiment goedkope elektrische boxsprings te bekijken. U vindt onze elektrische boxspring outlet in Amsterdam. Ook vanuit omliggende plaatsen als Edam en Wormerveer is onze winkel eenvoudig bereikbaar. Groot assortiment boxsprings Naast boxsprings met elektrische bediening verkopen wij ook verstelbare boxsprings met handmatige of infrarood bediening. Of u nu kiest voor onze Odense voor €659,- of een andere verstelbare boxspring; u bent altijd verzekerd van optimaal comfort. U kunt de boxspring eenvoudig verstellen als u voor het slapen gaan nog een boek wilt lezen of televisie wilt kijken. De voordelen van een boxspring Slapen op een boxspring is gezond. De combinatie van de verende boxspring en de matrassen die erop liggen, vormen de basis voor een gezonde slaaphouding. Als bijkomend voordeel zorgt de open structuur van de boxspringcombinatie voor een goede ventilatie van het matras. Verder is een boxspring bijzonder geschikt voor mensen die slecht ter been zijn. Een boxspring is namelijk wat hoger dan een standaard bed; dit maakt het makkelijker om in en uit bed te stappen.

Call Now Button