Idem

Complete 2-persoons boxspring idem met Pocketaerobinnenvering. Deze zeer comfortabele uitmuntend geventileerde pocketvering boxspring heeft naast zijn Pocketaerobinnenvering 5 zone systeem ook nog eens een zeer goede ventilatie.

**Geheel compleet met hoofdbord, matrassen, potenset en matrastopper!

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

**Leverbaar in heel veel verschillende leder kleuren en soorten!

Deze boxspring hebben wij helaas niet meer op voorraad. Wij adviseren u daarom om een boxspring inclusief matras bij ErkendMatras te bestellen. De ErkendMatras® Boxspring incl. ErkendMatras® wordt ontwikkeld geheel naar vorm en gewicht van uw persoonlijke en unieke lichaam en is samengesteld uit de best geteste materialen. Door gebruik te maken van verschillende soorten, hardheden en specifieke typen foam en pocketveren, is het mogelijk om een boxspring geheel op maat van uw persoonlijke lichaamsbouw te fabriceren. Stel direct uw boxspring eenvoudig samen via de onderstaande knop. 

 

 

Voor goedkope boxspring bedden bent u bij Boxspring Amsterdam aan het juiste adres. Wij hebben een zeer groot aanbod van box springs. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor de Idem voor slechts €795,-. Boxspring Amsterdam levert zowel vaste als verstelbare boxspring bedden. Verder vindt u in ons assortiment alle benodigde boxspring toebehoren; waaronder matrassen, dekbedden, dekbedovertrekken en kussens.

 

 

Boxspringbodem of -combinatie?

Wij merken ook dat veel van onze klanten bij binnenkomst in onze winkel het verschil tussen een boxspringbodem en een boxspringcombinatie niet kennen. Een boxspring is alleen het verende onderstel van een boxspringcombinatie. De combinatie wordt compleet gemaakt met een goed matras en een eventueel topmatras; dit zijn de boxspring bedden waar veel van onze klanten in geïnteresseerd zijn. Bij Boxspring Amsterdam kunt u bovendien terecht voor zowel boxspringbodems als -combinaties.

 

Dát is pas slapen

Waarom zou u kiezen voor een boxspringcombinatie? Allereerst vanwege het slaapcomfort. Dankzij de verschillende verende lagen slaapt u zoals u nog nooit geslapen heeft. Met een boxspringcombinatie wordt u elke ochtend uitgerust wakker.

 

Andere voordelen

Een ander voordeel van een boxspring is ook de relatieve hoogte ten opzichte van een normaal bed. Wanneer u een dagje ouder bent of slecht ter been bent, dan is het hierdoor makkelijker om in en uit bed te stappen. Verder staat de open structuur van de box spring garant voor een goede ventilatie van de matrassen.

 

Probeer het zelf

Kom de Idem voor €795,- of één van onze andere goedkope boxsprings, uitproberen in onze slaapkamer showroom in Tiel. Hier kunt u ook terecht met al uw vragen betreffende boxspring bedden en toebehoren. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Call Now Button