AKTIE  2-Persoons Lugo De Luxe boxspring

 

Super boxspring aanbieding!! Geproduceerd in onze Nederlandse fabriek.

U vindt dit uiteraard alleen bij Boxspring Amsterdam.

 

**Nu geheel compleet als afgebeeld met 2 onderboxen, 2-persoonsmatras, potenset en hoofdbord!

**In diverse kleuren leverbaar.

 

Deze boxspring hebben wij helaas niet meer op voorraad. Wij adviseren u daarom om een boxspring inclusief matras bij ErkendMatras te bestellen. De ErkendMatras® Boxspring incl. ErkendMatras® wordt ontwikkeld geheel naar vorm en gewicht van uw persoonlijke en unieke lichaam en is samengesteld uit de best geteste materialen. Door gebruik te maken van verschillende soorten, hardheden en specifieke typen foam en pocketveren, is het mogelijk om een boxspring geheel op maat van uw persoonlijke lichaamsbouw te fabriceren. Stel direct uw boxspring eenvoudig samen via de onderstaande knop. 

 

Boxspring aanbieding 

SKP ® Lugo De Luxe NU €350,-

Met de Lugo De Luxe kiest u voor de goedkoopste boxspring in ons assortiment. Een boxspring aanbieding voor slechts €350,- . De Lugo De Luxe wordt compleet geleverd met twee onderboxen, tweepersoonsmatras, matrastopper, hoofdbord en potenset. Kortom, een complete boxspringcombinatie voor slechts €350. Laat deze aanbieding niet aan uw neus voorbijgaan! Kom langs in onze winkel! Boxspring Amsterdam is dé goedkope beddenzaak van Nederland. Kom de ‘Lugo De Luxe”en andere goedkope boxspringbedden uitproberen in onze winkel in Tiel.

Iedereen heeft vast al eens gehoord van de nieuwe trend in bedden, namelijk de boxspring. Het ziet er niet alleen zeer mooi en modern uit voor in uw interieur, maar het zijn ook goede bedden. Het zijn ook zeer comfortabele bedden waarvan de bodem van het bed gevuld is met duurzame springveren.

Een groot voordeel van een boxspring, is dat dit bed rekening houdt met de vorm van uw rug. De veren die in de bodem van het bed zitten, verbuigen zich uiteindelijk naar uw rug. Dit zorgt ervoor dat u sneller in slaap valt en daarenboven ook dieper zult slapen.

Boxspring aanbieding bij Boxspring-Amsterdam.nl

Momenteel kan u echt uw slag slaan op de website. Zo kan u een boxspring kopen vanaf 350 euro in plaats van 549 euro. Dit bed is dan 120 cm x 200 cm groot. Er zijn ook grotere modellen. Het grootste model is 220 x 220 cm groot en kost u nu 610 euro in plaats van 929 euro. Hiertussen bevinden zich nog verschillende maten van bedden, waar u vast uw eigen gewenste maat in terug vindt. Al deze bedden zijn in promotie, waardoor u nog nooit zo weinig hebt betaald voor zo’n mooie en kwaliteitsvolle boxspring.

Waarom zou je kiezen voor Boxspring-Amsterdam.nl?

Enerzijds omdat u nu voor deze prijs kiest voor de afbeelding die u online kan terugvinden met 2 onderboxen en een 2 persoonsmatras. Bovendien leveren ze de goedkoopste bedden in heel Europa! Goedkoper kan u ze dus niet vinden. Tal van voordelen dus! Bij verdere vragen kan u steeds een kijkje nemen op de website en deze vragen daar ook stellen. De medewerkers staan u graag bij bij al uw vragen.

 

Call Now Button