Boxspring Odense

Onze tweepersoons elektrische boxspring type ‘Odense’ is het schoolvoorbeeld van een kwaliteit boxspring tegen een ongekend lage prijs. Zowel het hoofd- als het voeteneinde van de boxspring zijn traploos verstelbaar en geven een zeer goed uitgebalanceerde steun aan heel het lichaam. Met 7 comfort zones en 350 of 500 veren pocketmatrassen naar keuze, in verschillende hardheden zoals soft, medium en firm is deze kwaliteit boxspring eigenlijk geschikt voor ieder persoon. Boxspring Odense uit de Hertog Living collectie geeft dankzij de extra dikke boxen een nieuw gevoel van luxe en comfort.

Het hoofdbord is op iedere gewenste maat zonder meerprijs te leveren. Maximale hoogte 150 cm maximale dikte 15 cm. Met de tweepersoons elektrische boxspring Odense heb je niet veel meer nodig om in slaap te vallen…..

**Geheel compleet met hoofdbord, matrassen, potenset en matrastoppers!

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

**Leverbaar in heel veel verschillende leder kleuren en soorten!

Tweepersoons elektrische boxspring nu €815,-

 

Medische voordelen

Er zijn meerdere gezondheidsvoordelen aan een tweepersoons elektrische boxspring:

  • ze kunnen zwelling van de benen verlichten
  • vermindert de zwelling van benen
  • verlicht rugpijn
  • kalmeert nek- en schouder spanning
  • ondersteunt de nek, rug en knieën
  • bestrijdt zure terug vloeiing van nachtelijk maagzuur

Verstelbare bedden zijn ook handig voor mensen die lijden aan degeneratieve ziektes zoals artrose, chronische obstructieve longziekte of voor mensen die een operatie hebben gehad. U komt makkelijker in en en uit bed, wat voor sommigen de hartspier verlicht, de ademhaling gemakkelijker maakt etc.

Quality time voor beide partners!

Een tweepersoons elektrische boxspring is een verantwoorde investering voor iedereen die volop wil genieten van de nachtrust. Verstelbare bedden worden steeds populairder want het zorgt voor de ondersteuning die je nodig hebt om jong en vol energie de ochtend te beginnen. Doordat de beide bedden apart verstelbaar zijn, kunnen partners voldoen aan hun individuele eisen. Daarnaast lukt het prima om in bed een goed boek te lezen, tv te kijken of te ontbijten! Een tweepersoons elektrische boxspring is een tweedelig elektrisch bedienbaar bed waarin een boxspring als basis wordt gebruikt, samen met twee aparte één-persoons matrassen. Een tweepersoons elektrische boxspring is uiterst duurzaam en werkt perfect ventilerend en vocht regulerend. De verstelbare boxspring wordt geleverd met een keuze uit hoge kwaliteit matrassen. De elektrische boxspring ondersteunt de lichaamscontouren en geven zo een meerwaarde aan de werking van de matras. Afgewerkt met moderne of hedendaagse stoffen of lederen frames in trendy modekleuren is een boxspring een must op elke slaapkamer. Hoofdeinden zijn beschikbaar in een breed scala aan maten, met een minimumgrootte gelijk aan de breedte van het bed.

Call Now Button