Lauvik

Complete Lauvik 2-persoons boxspringcombinatie kopen?

Nu in de uitverkoop, de luxe Lauvik boxspring combinatie. Boxspring Amsterdam staat voor kwaliteit boxsprings kopen tegen de allerlaagste prijs. Deze comfortabele box spring koopt u inclusief 2 boxen en 1 matras met een dikte van 18 cm, en nu ook geheel compleet met hoofdbord! De matrassen hebben tevens een bonell binnenvering en heerlijk ligcomfort.

**Geheel compleet met hoofdbord, matrassen, potenset en matrastopper!

**Leverbaar in heel veel verschillende stof kleuren en soorten!

**Leverbaar in heel veel verschillende leder kleuren en soorten!

Boxspring Lauvik NU €375,-

Bij Boxspring Amsterdam bent u op het juiste adres voor een bijzonder uitgebreid assortiment slaapkamer boxsprings van hoge kwaliteit. In onze winkel vindt u altijd een boxspring die perfect aansluit bij uw huis en inrichting. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende modellen 1 persoons boxsprings, maar ook voor 2 persoons boxsprings.

Eventueel tegen meerprijs ook leverbaar in tientallen op bovenstaande kolom afwijkende maten, informeer hiervoor bij een van onze boxspring adviseurs.

Wat is een boxspring?

Een boxspring is een verend onderstel op poten. Op dit onderstel wordt een  matras en een eventueel topmatras geplaatst. Het geheel van boxspringbodem en matrassen wordt een dus een boxspringcombinatie genoemd. De combinatie van de verende bodem en een matras van topkwaliteit zorgt ervoor dat uw lichaam ook op de juiste wijze wordt ondersteund. Met een boxspringcombinatie kiest u voor ongeëvenaard slaapcomfort: u wordt bovendien elke ochtend uitgerust wakker.

Waarom een boxspring kopen?

Een boxspringcombinatie is dus hoger dan een normaal bed. Voor mensen die slecht ter been zijn of personen die last hebben van rugklachten is het hierdoor ook eenvoudiger om in en uit bed te stappen. Verder wordt het matras dankzij de open constructie van de boxspringcombinatie ook uitstekend geventileerd. Dankzij de massieve uitstraling van de boxspring past deze in vrijwel ieder huis en in iedere inrichting.

Keuzemogelijkheden en extra’s

Naast standaard 1 en 2 persoons boxsprings kunt u bij Boxspring Amsterdam ook bedden met extra’s als een verstelbare hoofd- en voeteneind, een hoofd en voetenbord kopen. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor kussens, dekbedden, dekbedovertrekken, nachtkastjes en nachtlampjes.

Bezoek onze showroom

Loop dus eens binnen in onze showroom om het volledige assortiment slaapkamer boxsprings te bekijken. Al onze modellen boxsprings gaan jarenlang mee en zijn direct uit voorraad leverbaar.

Deskundig advies

Heeft u vragen? Stel ze dan gerust. De medewerkers van Boxspring Amsterdam staan u graag bij met deskundig advies over onze producten. Wij helpen u graag een weloverwogen keuze te maken. Bij Boxspring Amsterdam bent u altijd verzekerd van een uitstekende service. Wij zijn telefonisch bereikbaar op tel: 0344-840547.

Call Now Button