Lattenbodems

Bij Boxspring Amsterdam bent u aan het juiste adres voor lattenbodems. Maar ook voor Boxspringcombinaties, matrassen, kussens, dekbedden en dekbedovertrekken bent u bij Boxspring Amsterdam van harte welkom .

 

Boxspring Amsterdam is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van boxspringcombinaties, matrassen, lattenbodems, kussens, dekbedden en dekbedovertrekken. Al onze artikelen zijn van bekende A-merken, maar dan tegen zeer scherpe prijzen. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen met uw keuze, om u te adviseren of om uw vragen te beantwoorden. Daarbij houdt ons personeel altijd rekening met uw wensen, uw budget en uw mogelijkheden.

Lattenbodems
Een lattenbodem is een belangrijk onderdeel van uw bed. Lattenbodems zorgen voor de jusite ondersteuning van uw lichaam tijdens de slaap en tevens zijn zij onmisbaar omdat het matras door de lattenbodem op zijn plaats gehouden wordt. Lattenbodems zijn in vele uitvoeringen, maten en eigenschappen te krijgen. Elke lattenbodem is anders, heeft een andere vorm en heeft een bepaalde draagkracht.

Een goede lattenbodem is de basis voor een goed matras. Een goed matras zorgt, in combinatie met een lattenbodem, voor een goede, gezonde nachtrust waar u volkomen fit wakker wordt omdat uw lichaam daadwerkelijk uitgerust is.

 

 

Eisen lattenbodem
Wij verkopen enkel lattenbodems van A-merken. Daarnaast stellen wij zelf ook nog eisen aan de verschillende lattenbodems die wij inkopen. De perfecte lattenbodem moet namelijk precies genoeg ondersteuning geven aan ieder lichaamsdeel. Hoofd, schouder, rug, bekken en benen zijn belangrijke lichaamsdelen die een goede ondersteuning nodig hebben. Een goede lattenbodem past zich helemaal hierop aan en vormt zich naar uw lichaam.

Verstelbare lattenbodems
Veel mensen vinden het fijn als hun bed verstelbaar is. Met de verstelbare lattenbodems uit ons assortiment slaagt u zeker! U kunt kiezen uit elektrisch verstelbare lattenbodems of handmatig verstelde lattenbodems. U kunt met de elektrisch verstelbare lattenbodem vanuit uw bed het hoofd- of voeteneind verstellen. Zeker als u kampt met rugklachten of als u moeite heeft om uit bed te komen, kunt u het best kiezen voor een lattenbodem die elektrisch verstelbaar is. Als onze lattenbodems zijn eenvoudig en veilig te bedienen.

Indien u een handmatig verstelbare lattenbodem wilt, moet u het bed uit om hoofd- en/of voeteneind te verstellen, maar bent u ook goedkoper uit.

Showroom
Op onze website is een kleine greep te zien van de lattenbodems die wij verkopen. Maar om ons gehele assortiment te bekijken, nodigen wij u graag uit in onze showroom aan de Zuideinde 70 te Landsmeer. Onze medewerkers staan hier altijd voor u klaar, of u op zoek bent naar een speciale lattenbodem, een verstelbare lattenbodem, of als u nog geen idee heeft van wat u graag zou willen hebben. Ook heeft u de mogelijkheid om onze lattenbodems te zien en uit te testen, zodat u zeker weet of het matras aan uw wensen voldoet.

Wij zijn geopend op werkdagen dinsdag t/m donderdag van 10.00 tot 18.00. Vrijdag van 10.00 tot 21.00 en zaterdag van 10.00 tot 17.00.

Actie
Omdat wij ons gehele assortiment zeer groot inkopen bij de groothandel, krijgen wij hier fikse kortingen op. Wij zijn niet de enige die hiervan profiteren, maar wij laten u ook meegenieten met de kortingen die wij van de leverancier krijgen. Daarom is Boxspring Amsterdam ook één van de goedkoopste bedrijven op het gebied van boxsprings, lattenbodems, matrassen, kussens, dekbedden en dekbedovertrekken. U heeft niet te maken met een tijdelijke actie, ook volgend jaar kunt u onze artikelen nog steeds tegen zeer voordelige tarieven kopen.

Op voorraad leverbaar
Wij hebben achter onze showroom een groot magazijn zitten, waar al onze artikelen opgeslagen zijn. Als u vandaag onze showroom bezoekt en een lattenbodem koopt, kunt u deze meteen al mee naar huis nemen! U hoeft dus geen lange weken te wachten voor u een boxspring, lattenbodem, matras, kussen, dekbed of dekbedovertrek mee naar huis kunt nemen!

Call Now Button