Matrassen

Bij Boxspring Plaza bent u aan het juiste adres voor matrassen. Maar ook voor Boxspringcombinaties, lattenbodems, kussens, dekbedden en dekbedovertrekken bent u bij Boxspring Plaza van harte welkom

 

Matrassen
Matrassen zijn er in vele soorten en maten. Ook zijn er nog verschillende merken van verschillende kwaliteiten. Bij Boxspring Plaza verkopen wij uitsluitend matrassen van A-merken, zodat u altijd een matras van een zeer goede kwaliteit aanschaft.

 

Het juiste matras
Elk persoon is anders en stelt andere eisen aan een matras. De ene persoon wilt graag een hard matras, terwijl iemand anders een matras prefereert waar hij diep in wegzakt. Wat een goed matras is, is per persoon verschillend. Naast de hard- of zachtheid van een matras spelen nog een aantal aspecten een rol, als het gaat om het uitzoeken van een goed matras. Voorbeelden hiervan zijn:
warmte-isolatie, vochtafvoer, buigzaamheid, puntelasticiteit, schouderzonewerking, lichaamsondersteuning en drukverlaging. Maar ook uw slaaphouding, warmte- en vochthuishouding, gevoeligheid van uw gewrichten en voorkeur van hard of zacht comfort spelen allemaal een rol bij de keuze van het juiste matras.

 

Soorten
Elk matras is opgebouwd uit een aantal lagen, namelijk de kern, comfortzones, een afdeklaag en een tijk. De kern is bepalend voor het type matras dat u koopt. Simpelweg zijn er veermatrassen en schuimmatrassen. Kenmerkend voor veermatrassen is dat ze een goede ondersteuning aan het lichaam bieden, terwijl schuimmatrassen vooral bekend staan om hun drukverlagende eigenschappen.

Het tijk is de stof die als een huid om de kern van het matras is aangebracht. De tijk speelt een belangrijke rol in de warmte-isolatie en vochtafvoer. Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar, van antiallergisch tot afritsbaar of met een 3D-boord voor extra ventilatie. Loop naar één van onze deskundige medewerkers toe over advies van de specifieke functies van het matras dat u op het oog heeft.

Eenpersoons of tweepersoons?
Bij het uitzoeken van het matras moet u een belangrijke keuze maken. Kiest u voor twee eenpersoonsmatrassen of één tweepersoonsmatras? Eenpersoonsmatrassen zijn makkelijker handelbaar en beter te keren dan een tweepersoonsmatras. Ook kunt u voor beide partners een matras naar keuze uitzoeken als u kiest voor twee eenpersoonsmatrassen. Een tweepersoonsmatras biedt daarentegen weer het voordeel dat u over de volle breedte veren heeft als u gebruik maakt van twee bedbodems. Ook heeft u bij een tweepersoonsmatras geen naad tussen de twee matrassen in en loopt u niet het risico dat de matrassen van elkaar afschuiven tijdens de nacht.

Topmatrassen
Boxspring Plaza verkoopt ook topmatrassen. Hierbij wordt onderscheidt gemaakt tussen eenpersoons-, tweepersoons en splittopmatrassen. Topmatrassen verlengen de levensduur van uw daadwerkelijke matras aanzienlijk en zijn ze verkrijgbaar in verschillende materialen als polyether, high resiliencefoam, latex en traagschuim. Topmatrassen zijn samengesteld uit een kern en tijk en gemakkelijker op te maken dan een regulier matras. Ook keren en luchten gaat veel makkelijker.

Boxspring Plaza
Boxspring Plaza is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van boxspringcombinaties, matrassen, lattenbodems, kussens, dekbedden en dekbedovertrekken. Al onze artikelen zijn van bekende A-merken, maar dan tegen zeer scherpe prijzen. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen met uw keuze, om u te adviseren of om uw vragen te beantwoorden. Daarbij houdt ons personeel altijd rekening met uw wensen, uw budget en uw mogelijkheden.

Showroom
Op onze website is een kleine greep te zien van de matrassen die wij verkopen. Maar om ons gehele assortiment te bekijken, nodigen wij u graag uit in één van onze showrooms. Onze medewerkers staan hier altijd voor u klaar, of u op zoek bent naar een speciaal matras, of als u nog geen idee heeft van wat u graag zou willen hebben. Ook heeft u de mogelijkheid om onze matrassen uit te testen, zodat u zeker weet of het matras aan uw wensen voldoet.

 

Call Now Button